Sokkolta a művészvilágot az Eufória sztárjának halála

2023.08.01. 10:00
A sorozat sztoikus drogdílerét alakító fiatal Angus Cloud valószínűleg apja halála miatt vetett véget életének. Sem a rajongók, sem a sorozat készítői nem térnek magukhoz a döbbenettől.

Ahogy mi is megírtuk, a sorozatban drogdílert alakító Angus Cloud 25 évesen vetett véget életének a hírek szerint azért, mert nem tudott megbirkózni apja egy héttel korábban történt halálával.

A brooklyni utcákon felfedezett Angus utoljára négy napja állt a nyilvánosság elé a MacArthur Maze rapegyüttes lemezbemutatóján. Itt mosolyogva néz a kamerába, de szemüveggel és sapkával takarja el arcát. A banda egyik tagja, D. Bledsoe elmondta a The Sunnak, hogy a fotósuk mutatta be őket a színésznek, aki szeretett volna egy videóklipet rendezni nekik.

Az Eufória Twitter-fiókja is megosztott egy fotót a sztárról, és egy tweetben azt írták, hihetetlenül szomorúan értesültek Angus Cloud haláláról.

A People-nek Paula Marshall, aki Nate Jacob (Jacob Elordi) anyját alakította a sorozatban, azt mondta, hogy Cloud egyedi volt, és kedves; igazságtalan, ami történt.

Milyen szerencsések voltunk, hogy vele dolgozhattunk… Fáj a szívem.

Az Eufória alkotója, Sam Levinson saját nyilatkozatot adott ki, amiben azt írja:

Senki sem volt olyan, mint Angus. Túl különleges, túl tehetséges és túl fiatal volt ahhoz, hogy ilyen hamar elhagyjon minket… Ő is küszködött, mint sokunk, függőséggel és depresszióval. Remélem, tudta, hány szívet érintett meg. Szerettem őt. Mindig is fogom. Nyugodjon békében, és Isten áldja a családját.

A fiatal színészt már 15 évesen meglegyintette a halál szele, mikor egy éjszaka beesett egy építkezési területen ásott gödörbe, és csak 12 órával később ébredt fel. Nagy nehezen kimászott, hazasétált, de betört a koponyája, és belső vérzései voltak. Ekkor édesanyja mentette meg az életét, aki ragaszkodott ahhoz, hogy kórházba menjen és bent is maradjon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport