Vádat emeltek a Treat Williams halálát okozó férfi ellen

2023.08.02. 13:02
Június 12-én motorbalesetben meghalt a Hair színésze, Treat Williams. Ryan M. Koss ellen, aki a balesetet okozta, csaknem két hónappal később, augusztus 1-jén emeltek vádat.

Treat Williams súlyos trauma és vérveszteség következtében halt meg a júniusi motorkerékpáros balesetét követően. A vermonti állami rendőrség kedden erősítette meg, hogy a balesetet okozó férfit, Ryan M. Kosst súlyosan gondatlan, halált okozó vezetéssel vádolták meg – írja a Page Six.

A sajtóközlemény szerint a rendőrség kedd este találkozott Koss-szal. Szeptember 25-én kell megjelennie a vermonti Legfelsőbb Bíróságon.

Koss a baleset idején egy Honda terepjárót vezetett, amivel elsodorta Williamst, aki nem tudta elkerülni az ütközést, így leesett a motorkerékpárjáról. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, a New York állambeli Albany Medical Centerbe szállították, de már nem tudták megmenteni.

Treat Williams lánya, Ellie apák napján és halálának egy hónapos fordulóján is emléket állított a színésznek.

Apa, jobban szeretlek, mint azt szavakkal valaha is le lehetne írni. A lehető legjobb életet adtad nekem, amit csak el lehet képzelni, és nem is álmodhattam volna jobb apáról

– írta Ellie, aki egyszeri szerelemnek nevezte az apa-lánya kapcsolatukat, és azt mondta, hogy határtalan szeretetet és teljes csodálatot érez az apja iránt.