Mindenről a fia jut eszébe Benedek Miklósnak

2023.10.09. 05:53
Benedek Miklós, akit nemrég választottak meg a Nemzet Színészének, az RTL Híradóban arról beszélt, hogy minden egyes nap gondol fiára, Benedek Tiborra.

Benedek Miklóst az RTL-nek adott interjúban a riporter megkérdezte, gyakran gondol-e a fiára, Benedek Tiborra, mire így válaszolt:

Naponta. Igen.

A színművész hozzátette, hogy mindenről eszébe jut, majd önmagát kijavítva úgy fogalmazott, mindenről ő jut eszébe.

Benedek Miklós – aki egyébként könyvet ír családja történetéről – szeptemberben a Nők Lapjának úgy nyilatkozott fiáról, hogy „ő volt a legnagyobb mindnyájunk közül”.

Mint megírtuk, Benedek Miklós kapta idén a Nemzet Színésze elismerést. A cím jelenlegi tizenegy birtokosa őt választotta a 2023. július 19-én elhunyt Balázsovits Lajos helyére. Benedek Miklós lapunknak akkor elmondta, milyen érzés volt megtudni, hogy neki szavazták meg az elismerést.

„Hallottam, ahogy a kollégák bekiabálva gratuláltak. Elcsuklott a hangom. Váratlanul ért. Nem gondoltam volna, hogy engem választanak, mert vannak még előttem neves kollégák. Szerencsésnek érzem magam, mert nem mindenki részesül ebben az elismerésben” – fogalmazott a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.