Britney Spears kitálalt: gyermeke fogant Justin Timberlake-től

2023.10.18. 10:13
Megjelentek az első részletek Britney Spears memoárjából, a The Woman in Me című könyvből, és egyre több brutális dolog derül ki a kötetből. Az énekesnő őszintén vall eddig eltitkolt abortuszáról is. Az elvetetett magzat apja ráadásul (állítólag) Justin Timberlake.

Az amerikai People magazin tett közzé részleteket az október 24-én megjelenő könyvből. Az énekesnő a kötetben nemcsak a családi botrányokról és mentális állapotáról, de az abortuszáról is ír – derült ki a The Guardian cikkéből.

[A terhesség] számomra nem volt tragédia. Annyira szerettem Justint. Mindig is számítottam rá, hogy egyszer majd családot alapítunk együtt, csak sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. Justin azonban határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem álltunk készen arra, hogy gyerek legyen az életünkben, túl fiatalok vagyunk… Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés. Ha csak rajtam múlik, soha nem tettem volna meg. Justin annyira biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni 

– írta a könyvben.

A két sztár 1999 és 2002 között alkotott egy párt, amikor tizenévesek voltak, illetve a húszas éveik elején jártak. Timberlake nem kommentálta Spears beszámolóját, az X-en azonban olyan posztok terjedtek, amelyek szerint az énekes rettegett attól, hogy megjelenik Spears könyve.

Az énekesnő a könyvben jóformán mindenről kitálalt: szót ejtett a családjáról, az őt ért sérelmekről, a tönkrement kapcsolatairól és a gondnokság alá helyezéséről is. 

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM