Marta Kauffman Matthew Perryről: Az utolsó beszélgetésünk nagyon jó volt

2023.11.01. 13:35
Marta Kauffman és David Crane készítették a világhírű Jóbarátok-sorozatot, és néhány héttel ezelőtt még beszélgettek Matthew Perryvel, aki vasárnap halt meg. Elmondásuk szerint a színész boldog volt, és rendben volt az élete.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

A sorozat szereplői egy közös közleményt adtak ki érzéseikről és Perry elvesztéséről, azt ígérve, hamarosan többet is megosztanak a nyilvánossággal, de időre van szükségük. 

Az alkotók is gyászolnak

Marta Kauffman, a sorozat egyik megálmodója úgy fogalmazott az NBC szerdai adásában,

az utolsó beszélgetésünk nagyon jó volt. Úgy látszott, rendben van az élete és ő maga is. Nem tűnt úgy, hogy nyomasztaná bármi is, ezért érzem nagyon igazságtalannak a történteket

– mondta. 

A Kauffmanal és David Crane-nel készült interjú teljes verziója még szerdán adásba kerül az NBC-n, így a hét további részében a videómegosztó platformokon is elérhetővé válik – írja a BBC.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport