Eltemették Matthew Perryt, a Jóbarátok színészei is búcsúztak tőle

2023.11.04. 08:06
Amerikai idő szerint péntek délután került sor Matthew Perry zárt körű temetésére, amelyen a Jóbarátok című sorozat szereplői, valamint a néhai színész szerettei és családtagjai is részt vettek.

A People beszámolója szerint Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox és Lisa Kudrow is ott volt a temetésen, amelyet a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban tartottak, írja a Variety.

Ez olyan neves személyiségek végső nyughelye is, mint Paul Walker, Carrie Fisher, Debbie Reynolds és Nipsey Hussle.

A temetés 15 óra körül kezdődött, majd 17 óra körül ért véget.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában  halt meg Matthew Perry, a  Jóbarátok  Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Két nappal Matthew Perry halála után a Jóbarátok  című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára.

Hónapok múlva derülhet ki a halál pontos oka

Az első toxikológiai vizsgálatok szerint nem fentanil- vagy metamfetamin-túladagolás okozta Matthew Perry halálát. Természetesen ennél mélyrehatóbb toxikológiai vizsgálatokat is végeznek, hogy kiderüljön, volt-e más illegális drog a színész vérében, illetve hogy a vényköteles gyógyszerek káros dózisa kerülhetett-e a szervezetébe.

A várt eredményekre legalább 4 hónapot kell várni, de lehet, hogy csak fél év múlva derül ki a halál pontos oka – addigra várhatóan minden adat rendelkezésre áll majd.