Besenczi Árpád kisfia a padlásról nézte végig, amint édesapja összeesik a fájdalomtól

2023.11.20. 11:48
Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színész, színházigazgató péntek este szenvedett balesetet előadás közben a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban, a történteket a hétéves kisfia is végignézte.

Mint ismert, Besenczi Árpádot péntek este egy színházi előadás közben baleset érte. Kiderült, a színész gyűrűje beakadt egy csavarba, és leszakadt a gyűrűsujjának a fele. Felesége, Nagy Kornélia a Blikknek elmondta, hogy férjének szombaton nagy fájdalmai voltak, miután elmúlt az adrenalin hatása, de a körülményekhez képest jól van. Vasárnap már a ZegaSztár tehetségkutató műsorban volt zsűrielnök.

Televíziósként én is, színészként ő is valamilyen szinten a testünkből élünk, ezért nyilván megviseli őt ez a helyzet, ám nem csinál belőle komoly hiúsági kérdést. Már említette, hogy esetleg ujjimplantátummal lehetne helyettesíteni a hiányzó ujjpercet, és akkor szinte észrevehetetlen lesz a hiány

– nyilatkozta a lapnak, hozzátéve, hogy a darabban a hétéves kisfiuk is játszik, aki a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér, és összeesik a fájdalomtól.

Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj. Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. Hiszen ha a férjem hív, vele nem lehet gond… Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam

– fogalmazott Nagy Kornélia a Blikknek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport