Vidnyánszky Attila miatt nem tudnak új tagot választani a Nemzet Színészei

2024.02.15. 08:54
Szerda délelőtt gyűltek volna össze a Nemzet Színészei, hogy Benedek Miklós helyére új tagot válasszanak, azonban az utolsó pillanatban elhalasztották a találkozót. Kiderült, hogy Vidnyánszky Attila állhat a halasztás mögött.

Mint ismert, január 9-én meghalt Benedek Miklós, akit a múlt héten temettek el a Farkasréti temetőben. A szabályok szerint a meghalt művész temetése után gyűlhetnek össze a színészek, hogy új tagot hívjanak elit klubjukba, és ez most sem történt volna másképp.

Szerda délelőttre tervezték a találkozót, azonban kedd délután a színház titkársága felkereste a színészeket és közölte velük, a voksolás elmarad. A Blikk információi szerint ennek oka Vidnyánszky Attila színházigazgató.

A Nemzeti sajtóosztálya az igazgató betegségére hivatkozva halasztotta el az eseményt, ugyanis még mindig lábadozik a Petőfi Zenei Díjátadón szenvedett balesete miatt

A lap informátora szerint egyelőre nincs új időpont a találkozóra, de – az igazgató állapotától függően – lehet, hogy csak több hét múlva gyűlnek össze a művészek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport