2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Reagált a menedzsment: ezért vannak még jegyek Azahriah mindhárom koncertjére

DVAST20230824303
2024.05.22. 15:28 Módosítva: 2024.05.23. 10:28
2024. május 24–26. között három koncertet ad Azahriah a Puskás Arénában. A bulikat telt házasnak hirdették meg, ám a színpad és a nézőtér elrendezése miatt azóta pluszjegyek váltak elérhetővé.

Már csak napok választják el a rajongókat a nagybetűs koncert(ek)től, Azahriah háromnapos bulisorozatától, amely csak „tripla Puskásként” vonult be a köztudatba.

Azahriah május 24–26. között ad három koncertet a Puskás Arénában. Ő lesz az első magyar előadó, aki megtölti az arénát.

Amikor tavaly októberben meghirdették az első, majd a második, végül – mindenki legnagyobb meglepetésére – a harmadik koncertet is, felbolydult az ország, a rajongók kis túlzással szétszedték egymást a jegyekért. A belépőre vágyók órákat álltak sorba a jegyiroda előtt, vagy várakoztak az online értékesítő portálokon, hogy megszerezzék az áhított kincset, a bebocsátást garantáló szelvényt. 

A koncerteket a szervezők azonnal telt házasnak titulálták, sőt maga az előadó is, ám a közösségi médiában azóta többen megjegyezték, vannak elérhető jegyek – mindhárom eseményre.

Sokszor látni ilyet

A koncertek esetén gyakori jelenség, hogy a telt ház után a szervezők újabb szektorokat nyitnak meg vagy helyeket szabadítanak fel. Így történt ez Azahriah tavalyi, arénás fellépésénél is, ahová szintén az utolsó pillanatban váltak elérhetővé újabb belépők.

Mivel a jegyirodák Azahriah Puskás-koncertjeinek további, korábban nem elérhető jegyeit nem a véghajrában, hanem már korábban elkezdték árusítani, ezért felmerülhet a kérdés, miért nevezték telt házasnak a bulikat.

E kérdést az előadó menedzsmentjének, a Supermanagementnek is feltettük.

Az első tervek alapján volt esély arra, hogy a delay tornyok kitakarják a színpadot az említett szektorokban, így azokat a helyeket értelemszerűen nem lehetett értékesíteni. A végső színpadi layout alapján az említett szektoroknál ez a kockázat elmúlt, kikerültek a »korlátozott látásmódú« helyek közül, így az oda szóló jegyek értékesíthetővé váltak

– fogalmazott lapunknak a menedzsment.

Sokan eladnák a korábban megvásárolt jegyüket is

Ráadásul nem csak a szervezők árulnak jegyeket, ugyanis a utóbbi hetekben Facebook-eseményekben és csoportokban többen is jelezték azt, hogy megválnának a belépőjüktől.

A vg.hu beszámolója szerint 

az interneten többezres nagyságrendben árulják a korábban megvásárolt koncertjegyeket is. 

Az egyik ehhez kapcsolódó, több ezer fős Facebook-csoportban csak az elmúlt héten majdnem 600 bejegyzés született. Az eladók közt valószínűleg sok jegyüzér is lehet, de vannak, akik azt írják, hogy végül nem tudnak elmenni a koncertre. Ezen kívül a Ticketswap nevű online felületen is összesen közel 3000 jegyet ajánlanak Azahriah 3 koncertjére. 

Azahriah amúgy a SopronFesten „melegített” a Puskás-koncertjeire, az erről szóló beszámolót ide kattintva elolvashatják. 

(Borítókép: Azahriah 2023. augusztus 24-én. Fotó: Vasvári Tamás / MTI)