2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Rost Andrea: Nem akarok ebből cicaharcot

2024.05.24. 10:59
Az opera-énekesnő reagált arra, hogy Miklósa Erika szerint összeomlott a művészi reputációja azzal, hogy fellépett Magyar Péter rendezvényén.

Elértük Rost Andreát, röviden reagált az eseményekre, és nem kevésbé kemény szavakkal kommentálta Miklósa Erika kijelentéseit:

Kocsiban ülök, úgyhogy közben figyelnem kell, nehogy valaki belém jöjjön, mert én biztosan nem megyek bele senkibe. Szerintem méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálnék. Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég. Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: A sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc 

– mondta az Indexnek Rost Andrea.

Mint azt korábban megírtuk, Miklósa Erika nyilatkozott a Kontextus című műsorban, ahol kemény szavakkal beszélt arról, hogy Rost Andrea fellépett Magyar Péter rendezvényén. 

Az előzmény

A csütörtöki Kontextus vendége Miklósa Erika volt, aki több témát is boncolgatott a másfél órás interjúban. A világhírű opera-énekesnő nem hagyta szó nélkül azt sem, hogy kolléganője, Rost Andrea az ő ideológiájától távol eső rendezvényeken lépett fel. 

Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, az most így egy tollvonással összeomlott

– mondta Miklósa az interjúban, amit Andor Évának adott.