2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Újabb részletek derültek ki Carrie Fisher haláláról

2024.05.29. 19:15

James Blunt zenész nemrég a walesi Hay Fesztiválon azt mondta, hogy közeli barátjára, Carrie Fisherre óriási nyomás nehezedett. Rengeteget küzdött, hogy vékony legyen, amikor újra eljátszhatta ikonikus szerepét, Leia hercegnőt a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő című filmben. Fisher 2015-ben, nem sokkal a film megjelenése előtt azt nyilatkozta, hogy 35 kilót fogyott a szerep kedvéért. Egy évvel később, 2016 decemberében halt meg szívmegállásban, amikor Londonból Los Angelesbe repült.

Nagyon rosszul bánt a testével, éppen akkor kapta meg újra Leia hercegnő szerepét egy új Star Wars-filmben. Carrie nagyon jó és pozitív ember volt, de nagy nyomást gyakoroltak rá, hogy vékony legyen. Sokat beszélt arról, hogy a nők milyen nehézségekkel küzdenek az iparban, hogy a férfiakat engedik megöregedni, viszont a nők biztosan nem szerepelnek a filmekben és a tévében egy bizonyos kor után

– kezdte James Blunt. Az énekes elmondta véleményét a színésznő haláláról is:

Nagyon nagy nyomást gyakorolt magára, újra elkezdett drogozni, és mire felszállt a gépre, gyakorlatilag megölte magát. Azt mondják, valami szívelégtelenség volt, de elég drogot szedett be ahhoz, hogy egy igazán jó bulit rendezzen.

A Variety megkereste a Lucasfilmet, de a stúdió nem kommentálta az ügyet. A Los Angeles megyei halottkém hivatala szerint Fisher szervezetében 

kokain, metadon, etanol és opiátok voltak a halálakor.

Blunt a 2000-es években barátkozott össze Fisherrel, sőt vele és édesanyjával, a néhai Debbie Reynoldsszal élt együtt, amikor 2004-ben a Back to Bedlam című debütálóalbumát rögzítette. Az album áttörést jelentett Blunt karrierjében az olyan kislemezek sikerének köszönhetően, mint például a You’re Beautiful.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport