Hundred Sins nem nyugodott meg a telexes incidens után, egy kérdést is feltett

2024.07.16. 08:33
Hundred Sins újabb fejezetet nyitott a Sajó Dáviddal való ügyében. A zenei producer ugyanis nem elégedett azzal, hogy az arcát felfedő újságíró mellett a Telex főszerkesztője is bocsánatot kért tőle. A zenész azt sérelmezi, hogy Sajó Dávid a történtek ellenére tovább dolgozhat.

Nem elégedett a Telex eljárásával Hundred Sins, azaz Pócsi Botond előadó, a nyilvános helyeken vörös maszkot viselő zenei producer, akinek egy nézeteltérést követően közzétette az arcát a lap újságírója, Sajó Dávid. 

A nyilvános helyeken Hundred Sins arcát eddig legfeljebb a hozzátartozói és barátai láthatták, mivel kizárólag inkognitóban mutatkozott a rajongók előtt; így akarta elkerülni a hírnévvel járó esetleges nehézségeket.

Sajó Dávid több kritikát is kapott az eset után, majd miután a lap bocsánatot kért Hundred Sinstől, annak vezetése leváltotta őt a Telex After nevű rovat éléről.

Mint azt az Index megírta, Sajó Dávid egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban beismerte, hogy hibázott, átlépett egy olyan határt, amit nem kellett volna, sajnálja és elnézést kér. Mint kiderült, „egy régóta húzódó, kissé egyoldalú konfliktusról” volt szó, amire „a lehető legrosszabbul reagált”.

Nagyon úgy tűnik, hogy Pócsi Botondot ez a gesztus nem nyugtatta meg, amiről az X-en tett megjegyzése alapján is következtetni lehet.

Azt írta: „Nincsen semmi tényleges következménye egy ekkora etikai vétségnek a Telexnél? Érdekes, akkor még mit lehet megtenni nálatok.” „Végül is amúgy mi változott Sajó lefokozásával? Ugyanúgy ott a pofája mindenhol és írja a cikkeket.”