Hatalmas megmozdulásra készülnek szeptember 20-án Budapesten

2024.09.14. 15:40
Az „Emberek az emberekért” program keretein belül számos nagynevű magyar előadó lép fel a Blaha Lujza térre szervezett demonstráción. A megmozdulást az váltotta ki, hogy a Magyar Evangéliumi Testvérközösség két iskoláját is bezáratták közvetlenül a tanévkezdés előtt, így 600 diák sorsa vált bizonytalanná.

2024. szeptember 20-án 17:00-tól kerül megrendezésre az „Emberek az emberekért” program a Blaha Lujza téren. Az esemény leírásában az áll, hogy a rendezvény fő célja kiállás Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület, de leginkább az utcára tett közel 600 diák mellett, azok mellett, akik önmagukról gondoskodni nem tudnak, de Iványi Gáborban megtalálták a segítőjüket!

A rendezvény ingyenes, de a szervezők kérik, hogy ne csak kiálljunk Iványi Gáborék mellett, hanem adományainkkal támogassuk is embermentő munkáját, így a helyszínen gyűjtődoboz is lesz. Akik nem tudnak részt venni az eseményen, azok adományaikat a Szalmaszál Alapítványon keresztül küldhetik el Iványi Gábornak.

Akik természetbeni adományt szeretnétek vinni, azokat kérik, hogy közvetlenül a Dankó utca 11.-be vigyék, és ott leadható az adomány.

A műsorban olyan előadók lépnek fel, mint Cserhalmi György, Bródy János, Gerendás Péter, Halász Judit, Rost Andrea, Kollár-Klemencz László, Molnár Áron, Parti Nagy Lajos és még sokan mások. A rendezvény jelmondata:

Nincs olyan, hogy lehetetlen! Csupán lépni kell!

A szervezők kérik, hogy aki tud, a jelenlétével fejezze ki együttérzését a kiszorított gyermekek és emberek iránt. Az esemény „Emberek az emberekért” címen található meg a Facebookon.