Melissa McCarthy letaszította a trónról Bruce Willist

2013.02.25. 11:30

A Jason Bateman és Melissa McCarthy főszereplésével készült Személyiségtolvaj című vígjátékra váltották a legtöbb jegyet a hétvégén az észak-amerikai mozikban. A múlt heti első, a Die Hard - Drágább mint az életed az ötödik helyre szorult vissza, ami a negatív kritikák tömkelege után nem is csoda.

A Személyiségtolvaj 14 millió dollárt keresett az amerikai és a kanadai mozik jegypénztárainál péntektől vasárnapig, így összességében már csaknem 94 millió dolláros bevételnél jár. Nagy valószínűséggel ez lesz a 2013-as év első filmje, amely átlépi a 100 millió dolláros küszöböt.

Második helyen végzett a Csapda című film Dwayne Johnsonnal a főszerepben. Az akciófilmre 13 millió dollár értékben váltottak jegyet a nézők. Harmadik lett az Escape From Planet Earth című animációs kalandfilm, amit 10 napja mutatták be, azóta 35,1 millió dollárt hozott. A bevételi lista negyedik helyét a Safe Haven szerezte meg 10,6 millió dollárral, a Die Hard - Drágább mint az életed lett az ötödik 10 millióval.

Escape From Planet Earth
Escape From Planet Earth

A hajnali Oscar-gálán a legjobb női főszereplő díját elnyerő A Napos oldal (Jennifer Lawrence) csak a hetedik helyen végzett 6,1 millió dollárral.