Kidman is felbukkan az Anchorman 2-ben

2013.04.10. 13:21

Újabb nagynevű hollywoodi csillaggal bővül az Anchorman 2 szereplőgárdája. A híres Ron Burgundy legendájának folytatásában Nicole Kidman kap szerepet – adta hírül a Hollywood Reporter. A lap információi szerint az Oscar-díjas színésznő rövidke, néhány másodperces jelenetét már rögzítették is Atlantában.

A HR úgy tudja, hogy az első részben rivális médiamunkásokként feltűnő Vince Vaughn és Luke Wilson szintén kapnak majd egy kisebb szerepet a második Anchormanban. A korábbi pletykáknak, amelyek szerint Meryl Streep is kapna miniszerepet, a Brick Tamlandet alakító Steve Carell nyilatkozata vetett véget. A színésznő még az "Amit még mindig tudni akarsz a szexről" forgatásán említette Carellnek, hogy az első rész nagy rajongójaként szívesen szerepelne a folytatásban, de erre sajnos semmi esélyt sem lát, mivel túlságosan is elfoglalt hozzá.

A készülő film főbb szerepeiben Will Ferrel, Christina Applegate, Paul Rudd és Steve Carell lesz látható, de Nicole Kidmanen kívül felbukkan még Harrison Ford, Kristen Wiig és James Marsden is.