Anne Hathaway Nolan miatt bukta a filmjét

2013.05.07. 13:02 Módosítva: 2013.05.07. 13:04

A legutóbb Macskanő feszes szerkójában domborító Anne Hathaway azért lett kidobva a Laggies című fekete komédia szereplőgárdájából, mert nemrég beszállt Christopher Nolan készülő sci-fijébe, az Interstellarba, írja a Movieweb. A helyét Keira Knightley veszi át, így a 2014-ben mozikba kerülő filmben ő lesz az a lány, aki elmenekül a barátja (Mark Webber) lánykérése elől a testvéréhez (a Kick Assből ismerős Chloe Moretz). A történetbe valahogy Sam Rockwell is bele fog keveredni. A forgatókönyvet az elsőfilmes Andrea Seigel írta, a rendező pedig a közepes vígjátékokra (Édesnégyes, Legmelegebb nap) szakosodott Lynn Shelton lesz.

Christopher Nolan viszont úgy látszik, szeret állandó színészgárdával dolgozni: a féregjáratokon keresztül utazgatós sci-fijében ugyanis a napokban adott szerepet Michael Caine-nek, akivel a Batman-trilógia mellett a Tökéletes trükköt és az Eredetet is együtt forgatták.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás