18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex és erőszak az új Shia LaBeouf-filmben

2013.11.05. 10:21

Itt az újabb előzetes Shia LaBeouf  erőszakban és szexben bővelkedő új filmjéhez, aThe Necessary Death of Charlie Countrymanhez. A filmben LaBeouf egy olyan pasit játszik, aki pechjére éppen egy román maffiózó csajába szeret bele. Bele is veti magát a bukaresti éjszakába annak minden gyönyörével együtt.  

Charlie Countryman - előzetes #1 (2013)

A bukaresti helyszín azért is érdekes, mert állítólag közel két évig küzdött egy magyar szervízcég azért, hogy a film Budapesten készüljön el. Az eredeti forgatókönyv kifejezetten Budapestre íródott, de a kedvezőbb pénzügyi feltételek miatt végül az egész produkció Romániában kötött ki. (A filmben ezt egy klasszikus Budapest-Bukarest félreértéssel oldják meg.)

A filmben LaBeouf mellett Mads Mikkelsen, Evan Rachel Wood, Til Schweiger, Rupert Grint (felnőttszerepben!), James Buckley, Vincent D'Onofrio és Melissa Leo is játszik, az amerikai premier november 15-én lesz. A kritikusok Berlinben és a Sundance Fesztiválon is utálták a filmet, persze ettől a közönségnek még simán bejöhet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport