James Gandolfini mackós amorózónak is tökéletes volt

2013.11.26. 16:24

Kaptunk egy exkluzív Így készült-videót James Gandolfini december 5-én mozikba kerülő, utolsó filmjéhez, amiben sajnos már nem a júniusban elhunyt Maffiózók-sztár sztorizgatott a családias hangulatú forgatásról, hanem a női főszereplő, Julia Louis-Dreyfus. Azért persze Gandolfini mackós amorózója is kapott benne pár percet, amiből kiderül, milyen óriási vesztesége a filmiparnak, hogy már soha többé nem játszhat ilyen vígjátékkaraktert:

Itt van James gandolfini utolsó filmje!

Íme  a film hivatalos tartalomismertetője:

Eva (Julia Louis-Dreyfus) élete majdnem tökéletes. Szereti a munkáját, és sikeres is: kiválóan masszíroz. De egyedül neveli a lányát, és hamarosan teljesen magára marad: a lánya hamarosan kollégiumba költözik. Még szerencse, hogy megismerkedik Alberttel (James Gandolfini), aki vicces, kedves és szintén magányos. A folytatás logikus: összejönnek, és élvezik az új szerelmet… egy egészen rövid ideig. Mert Eva túl sokat beszélget a kuncsaftjaival, és egyikük, Marianne (Catherine Keener) folyton a volt férjét szidja.

Ami mulatságos, de csak addig, amíg a masszőr rá nem jön, hogy az új pasija és Marianne régi férje ugyanaz a személy. És nem tehet róla, kezdi a másik nő szemével látni a férfit: tohonya, lusta, hájpacninak. Pedig előbb-utóbb muszáj döntenie, hogy kinek hisz: a saját vagy valaki más szemének. A kedves, játékos és ötletes romantikus vígjáték szomorú különlegessége, hogy ez a Maffiózókban világhírűvé vált, 51 éves korában váratlanul elhunyt James Gandolfini egyik utolsó filmje.