Mindenki mamipornózni fog Hollywoodban

2013.12.04. 10:25
Marcia Harden
Fotó: Focus Features / UIP Duna

Azt már eddig is tudtuk, hogy az Egyszer volt, hol nem volt tévésorozat vagány vadásza, az egykori Calvin Klein-gatyamodell Jamie Dornan fogja megbilincselni és kikötözni a 24 éves Dakota Johnsont E. L. James 60 milliós példányszámban elkelt bestsellerének filmváltozatában. Egy hete szivárogtatta ki a stáb, hogy Grey testőrét a Tűzgyűrűből és a Philips kapitányból ismert Max Martini fogja alakítani, most pedig az a nap híre, hogy Marcia Gay Harden lesz a gazdag és perverz főhős mostohaanyja, Dr. Grace Trevelyan Grey.

A másik két gyerekét Miát és Elliotot Rita Ora és Luke Grimes keltheti életre a február 13-án mozikba kerülő filmben. Kíváncsian várjuk, holnap melyik hollywoodi sztárról fog kiderülni, hogy ő is bekerült A szürke ötven árnyalatába!

De miért hívja mindenki mamipornónak a regényt és a filmet? Szerencsére nem azért, mert a főszereplő perverz milliomos nyugdíjasokat hurcol a szexbarlangnak álcázott kínzókamrájába, hanem mert az otthon főzőcskéző, negyvenes anyukák lettek a könyvsorozat rajongói. (via Hollywood Reporter)  • Tippek
  • Bankszámla