Készül a második Jack Reacher-film

2013.12.10. 12:07

Folytatást kap a Magyarországon év elején bemutatott akciókrimi, a Jack Reacher. A Tom Cruise főszereplésvel készült film ugyan csak 218 millió dollárt hozott, ami szerénynek tűnik a Mission Impossible utolsó részének 700 milliójához képest, mégis jó üzlet volt, mert csak 60 millióba került. Így aztán jöhet a folytatás, az írók állítóag már dolgoznak a könyvön.

A következtő film Lee Child Never Go Back című regényén alapul majd, ami az író 18. Reacher-sztorija volt. Ebben letartóztatják a főszereplőt egy tizenhat évvel korábbi bűnért, csakhogy Reacher nem emlékszik, hogy bármit is elkövetett volna.

JACK REACHER (2012) Hivatalos előzetes

Az első Reacher-film megjelenés előtt a Lee Child-rajongók őrjöngtek, amiért Cruise kapta a szerepet, szerintük ugyanis alkatilag alkalmatlan a drabális állat Reacher eljátszására. Mivel a bevételi adatok Cruise-t igazolták, simán elképzelhető, hogy a Mission Impossible-sorozat mellett ez lesz a másik hosszan tartó akciószériája a mozikban. Hiába hajtogatjuk, hogy térjen vissza a drámai szerepekhez, nem fog.