2014 Kevin Costner nagy visszatérése lesz

2014.01.21. 10:47

Bármilyen bizarrul is hangzik, filmes oldalak azt jósolják, hogy 2014 lesz az az év, amikor Kevin Costner visszatér az A-listás mozisztárok közé. Abban mindenki egyetért, hogy Costner arany évei 1987 és 1994 közé estek, és bár azóta is minden évben forgat, már közel sem a megasztár, aki korábban volt. Akkoriban olyan sikerfilmekben szerepelt, mint az Aki legyőzte Al Caponét, a Farkasokkal táncoló, a JFK - Nyitott dosszié vagy a Több mint testőr. Oscart is nyert, rögtön kettőt a Farkasokkal táncolóért.

Jack Ryan: Shadow One - Official Trailer (Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley)

Aztán jött 1995, és a Waterworld - Vízivilág, ami derékba is törte a karrierjét. A hatalmas bukta után Costner lecsúszott a B-ligába és olyan rémségekhez adta a nevét, mint A jövő hírnöke vagy az Üzenet a palackban. Mi nem egészen értjük, hogy miért, de filmes újságírók szerint ezen a pechsorozaton változtatott a tavalyi Az acélember, amiben Costner játszotta Superman érző szívű nevelőapját.  

Tény, hogy azóta sokkal több melója van, idén már bemutatták a Jack Ryan - Árnyékügynököt, amiben ő volt az egyik főszereplő. De jön még a 3 nap a halálig című titkosügynökös thriller, a Draft Day című sportfilm, amiben Jennifer Garnerrel játszik, a McFarland Maria Bellóval és a Black and White című dráma. Mondjuk a Jack Ryan elég pocsék lett, de ennyi film közül valamelyik csak bejön.