Pierce Brosnan a szerepelhet Feláldozhatók 4-ben

2014.03.28. 08:49

Augusztusban kerül a mozikba Sylvester Stallone elképszetően sikeres akciósorozatának, a Feláldozhatók-nak a következő, harmadik része. Szinte minden hétre jut egy hír a kiöregedett akciósztárok legújabb kalandjairól, legutóbb azt írtuk meg, hogy Jean-Claude Van Damme állítólag visszatér az Expendables 3-ban, annak ellenére, hogy a 2012-es második részben megölték.

The Expendables 3 Teaser Trailer

Most, bár még a harmadik rész sincs a mozikban, a folytatással kapcsolatban jelent meg egy nem túl meglepő hír. Eszerint a korábbi James Bond, Pierce Brosnan is vállalna egy szerepet a mozisorozat valamelyik részében. Avi Lerner producer kérdezte meg a sztárt, hogy nem lenne-e kedve csatlakozni a Stallone, Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham és Jet Li mellé a harmadik részre besoroló Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford és Antonio Banderas csapathoz.

Brosnan igent mondott, ami persze nem ugyanaz, mintha aláírta volna a szerződést.  A színész azzal poénkodott, hogy még nem tudja, hogy melyik részben szerepel majd, simán lehet, hogy a hetedikben. Ennél azért jóval valószínűbb, hogy a Feláldozhatók 4-ben láthatjuk majd.