Pierce Brosnan a szerepelhet Feláldozhatók 4-ben

2014.03.28. 08:49

Augusztusban kerül a mozikba Sylvester Stallone elképszetően sikeres akciósorozatának, a Feláldozhatók-nak a következő, harmadik része. Szinte minden hétre jut egy hír a kiöregedett akciósztárok legújabb kalandjairól, legutóbb azt írtuk meg, hogy Jean-Claude Van Damme állítólag visszatér az Expendables 3-ban, annak ellenére, hogy a 2012-es második részben megölték.

Most, bár még a harmadik rész sincs a mozikban, a folytatással kapcsolatban jelent meg egy nem túl meglepő hír. Eszerint a korábbi James Bond, Pierce Brosnan is vállalna egy szerepet a mozisorozat valamelyik részében. Avi Lerner producer kérdezte meg a sztárt, hogy nem lenne-e kedve csatlakozni a Stallone, Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham és Jet Li mellé a harmadik részre besoroló Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford és Antonio Banderas csapathoz.

Brosnan igent mondott, ami persze nem ugyanaz, mintha aláírta volna a szerződést.  A színész azzal poénkodott, hogy még nem tudja, hogy melyik részben szerepel majd, simán lehet, hogy a hetedikben. Ennél azért jóval valószínűbb, hogy a Feláldozhatók 4-ben láthatjuk majd.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?