Film készül az eltűnt maláj gépről

2014.05.22. 17:08

A cannes-i filmfesztiválon beszélt arról Rupesh Paul indiai rendező, hogy filmet forgat az eltűnt maláj repülőjáratról, ami hetekig tartotta izgalomban a világot, írja az MTI. Az eltűnt repülőről szóló film a rendező szerint "nem érinti" az iszonyatos megpróbáltatásokon átesett hozzátartozókat, a forgatást már ősszel be akarják fejezni.

A produkció a Vanishing Act címet kapta. Külön kiemelték, hogy nem akarnak hasznot húzni a tragédiából. Persze ezen minden normális ember hangosan felkacag. Állítólag óriási az érdeklődés, főleg az ázsiai piacról, még kész szerencse, hogy a készítők nem akarnak hasznot húzni a tragédiából.

A Boeingnek március 8-án veszett nyoma, miközben 239 emberrel a fedélzetén Kuala Lumpurból Pekingbe tartott. Habár a nemzetközi keresőakciók során több ismeretlen, a repülőroncs darabjának vélt tárgyat beazonosítottak, ezek egyikéről sem bizonyosodott be, hogy a repülőgép alkatrésze lett volna. A műholdas felvételeken és tengeralattjáróval is keresett gép megtalálása szakértők szerint akár  évekbe is telhet   .