Bill Murray Emma Stone-t akarja a Szellemirtók 3-ba

2014.09.09. 08:53

A színész korábban nem túnt nagyon lelkesnek a projektet illetően, sőt, többször ki is jelentette, hogy semmi kedve harmadjára is eljátszani Peter Venkman szerepét. Paul Feig rendező azonban ettől függetlenül elkezdte a film előkészítését, amibe ennek megfelelően a főszereplők között nem találkozunk majd vele - azért sem, mert az új Szellemirtók nők lesznek. Murray a Cinemablendnek mondta el, kiket szeretne a filmben látni.

Melissa McCarthy - az egyértelmű választás, hiszen együtt dolgozott Murray-vel a St. Vincent című filmen, ráadásul McCarthy Paul Feig legutóbbi két filmjében, a Koszorúslányokban és a Női szervekben is szerepelt.

Kristen Wiig - dettó nem túl meglepő név, az egykori Saturday Night Live-os komika szintén szerepelt a Koszorúslányokban, és pont olyan vicces, mint McCarthy.

Linda Cardellini - Murray nagyon kedveli, és tehetségesnek tartja, mi meg nem vitatkozunk vele, a Vészhelyzetben 126 epizódon át alakította a zűrös magánáletű Taggart nővért, jól. Ráadásul korábbról neki is van kapcsolata Feiggel: a Freaks & Geeks (Különcök és stréberek) című sorozatában szerepelt.

Emma Stone - ő az egyetlen, aki nem melózott még Feiggel, viszont Murray-vel igen, a Zombielandben, amiben egy Szellemirtók-jelenetet adtak elő közösen, ráadásul nemsokára Cameron Crowe új vígjátékában szerepelnek majd közösen.