Sigourney Weaver a Szellemirtók 3-ban?

2015.03.16. 09:17 Módosítva: 2015.03.16. 09:23

Sigourney Weaver épp a nem igazán közönségkedvenc Chappie-nek próbál nézőket toborozni mindenféle sajtótájékoztatókon, de az újságírók többnyire csak Neill Blomkamp Alien filmjéről és a Paul Feige-féle Szellemirtókról faggatják a 65 éves színésznőt. Például hogy benne lesz-e az évek óta ígérgetett Szellemirtók-folytatásban, ami 2016-ban kerül a mozikba Melissa McCarthy és Kristen Wiig főszereplésével, siker esetén pedig Chaning Tatum csupa férfiakból álló Szellemirtók csapata fogja követni.

Weaver a Screenrantnek adott interjújában abban reménykedett, hogy a régi Szellemirtók-filmek sztárjaival együtt kap majd valami vicces camoszerepet:

Talán bedobnak majd minket Habcsókemberként, aztán jól megsemmisítenek. Nem tudom. De rengeteg mókás lehetőségünk lehetne a visszatérésre, én például játszhatnék egy idős könyvtárost, aki huhog és kaparászik.

Az biztos, hogy Weaver nemcsak a szellemektől sanyargatott, megszeppent restaurátorlányként, hanem túlvilági entitásként is meggyőző volt. Például amikor a démonszállta Kapu Őrzőjeként várta a Kulcsok Őrét: