Jön a csupaférfi Szellemirtók is

2015.03.10. 08:41

A Sony Pictures megalapította a Ghost Corps produkciós céget, aminek a hangzatos neve az eredeti Szellemirtók rendezőjét, Ivan Reitmant, és főszereplőjét, Dan Aykroydot takarja, akiknek mostantól az lesz a feladatuk, hogy a női Szellemirtók-filmmel nyitó univerzumban készülő filmeket, tévésorozatokat, és mindenféle azokhoz kapcsolódó termékeket felügyeljenek, írja a HollywoodReporter . Igen, univerzumról van szó, azaz a jövőre érkező, női főszereplőkkel készülő film csak a kapuja lesz egy teljesen új korszaknak, már csak a kulcsok őrét kell megtalálni.

Aki pedig Channing Tatum lesz, ő lesz a producere és a tervek szerint a főszereplője is a csupaférfi Szellemirtóknak. A forgatókönyved Drew Pearce (Vasember 3, Mission Impossible 5) fogja írni. Ez nekem már eddig is biztató hír, de az még biztatóbb, hogy a rendezést már el is vállalta Anthony és Joe Russo, az Amerika kapitány második részét rendező testvérpár.

Annyi biztos, hogy 2016 júliusában érkezik a női Szellemirtók, Melissa McCarthy és Kristen Wiig főszereplésével és Paul Feig (Koszorúslányok) rendezésében.

Aykroyd már nagyon régóta grundolja a Szellemirtók-franchise felélesztését, gyakorlatilag ő volt az egyetlen az eredeti brigádból, aki mindig nyomta a harmadik rész lehetőségét, ezek szerint a Sony rájött, hogy felnőtt egy fizetőképes generáció, aki nosztalgiával tekint vissza az első két Szellemirtókra és a vele járó játékokra, rajzfilmre és mindenféle biszbaszra, amire rástemplizték az áthúzott szellemlogót, és ebből a generációból is ki lehet sajtolni még egy csomó pénzt. Én is ebbe a generációba tartozom, de még nem vagyok benne biztos, hogy meg szeretném köszönni Aykroyd fáradozásait.