Női tudós domborítana a Szellemirtókban?

2014.08.04. 09:08 Módosítva: 2014.08.04. 09:43

Idén 30 éves a Szellemirtók, Dan Aykroyd pedig soha nem látott lelkesedéssel ígérgeti az évek óta parkolópályára állított folytatást, így minden hétre legalább annyi Szellemirtók 3-pletyka jut, mint Star Wars 7-hír.

NEAR0LtcRRAEEE 2 b
Fotó: movieweb.com

Most épp arról ír az összes geek szakportál, hogy a Szellemirtók 3-ban valószínűleg a girl power is erőteljesebben fog megjelenni egy Sigourney Weaver-cameónál (ugye a színésznő állítólag csak azzal a feltétellel vállalta be a filmet, ha a sztoriban gyereke születik Bill Murray-től, és belőle is szellemirtó lesz): élénken érdeklődik ugyanis a film után Paul Feig, a Koszorúslányok és a Női szervek című vígjátékok rendezője.

A Variety viszont már azt írja, Feig nem is harmadik részt akar, hanem egy rebootot, amiben az öreg Szellemirtók helyett fiatal lányok kergetik az elszabadult kísérteteket.

Ami biztos: Paul Feig nemrég Budapesten forgatta le Jason Stathammel, Jude Law-val és a Law-val csőröző Zimány Lindával a Spy című kémvígjátékot, így akár még az is lehet, hogy a Szellemirtók 3-at is Magyarországra hozza. Elvégre az ördögi Ivo Sándor építette az első rész kísértetjárta felhőkarcolóját, és a második rész főgonoszát, Vigót sem véletlenül hívták a Kárpátok ostrorának, a csicskáját pedig Dr. Poha Jánosnak (valójában persze a magyar nevek a komáromi születésű rendező, Ivan Reitman viccei voltak).

Sajnos a Szellemirtók 3 akár reboot lesz, akár folytatás, már soha nem lehet olyan jó, mint az első két érsz. Év elején ugyanis elhunyt Harold Ramis, aki Egon Spenglert alakította, Rick Moranis évek óta nem vállal el semmit néhány szinkronhangon kívül, Bill Murray pedig folyamatosan szabotálja a produkciót, amit igazából már csak az egykori író-főszereplő, Dan Aykroyd vesz komolyan. (via Movieweb)