Dwayne Johnson lehet a Baywatch-film főszereplője

2014.10.03. 09:42

Alakulgat a Baywatch-film, amire egyébként már régóta pályázik a Paramount. Teljesen logikus, hogy minden idők egyik legsikeresebb sorozatából mozit készítsenek, mint ahogyan az is logikus, hogy David Hasselhoff már nem vállalhatja egy ilyen filmben a főszerepet, ez pedig nagy fejtörést okozhat a film készítőinek. Úgy tűnik kezd körvonalazódni a megoldás, legalábbis ezt mutatja, hogy újabb nevek merültek fel a filmmel kapcsolatban. A főszereplő kapcsán Dwayne Johnsont emlegeti a Hollywood Reporter, Justin Malen írhatja a forgatókönyvet, amiből a Sean Anders -John Morris páros rendezheti a filmet.

A Hollywood Reporter szerint a nemrég mág Budapesten forgató Johnson megfelelő lenne a sármos partiőr szerepére, bizonyította ezt már a Halálos iramban sorozatban,és a nyáron bemutatott Herkulesben is.

A Paramount eddig hiába akarta tető alá hozni a projektet, a forgatókönyvbe állítólag már több írónak is beletört a bicskája. Volt már szó a film kapcsán cápatámadásról, meg drogbanda üldözéséről is, nem tudni, Malen végül megtartja-e valamelyik verziót. Közben olyan hírek is felröppentek, hogy egy ellen-Baywatch film is készül, a sorozat egykori szereplőivel,  bár igaznak is bizonyul a pletyka, hivatalosan nem használhatják a Baywatch nevet, sőt a szó a filmben egyáltaln nem hangozhat el.

Mint Alexandra Paul, a sorozat egykori szereplője elmondta, a színészek ötlete volt a mozifilm, hiszen mostanában egyre többet lógnak együtt a régi kollégákkal, és szeretnék megmutatni, hogy ők nem csak egydimenziós színészek.