Jared Leto lehet Joker

2014.11.10. 14:46

Egy ideje hivatalos, hogy 2016 nyarának egyik nagy durranása a Suicide Sqad (Öngyilkos osztag) lesz, a rendező pedig Davis Ayer, akitől legutóbb a Brad Pitt főszereplésével készült Haragot láthattuk. A filmtervet évek óta fejlesztik, de a Warner egy időre jegelte, amikor a DC Comics Justice League, azaz Igazság ligája című projektjébe kezdtek bele. Most viszont eljött az idő, hogy mégis leforgassák a gonoszok küldetését.

A film alapjául szolgáló, Robert Kanigher és Ross Andru által írt és rajzolt képregény főszereplői ugyanis a DC univerzumból ismert alakok, Deadshot, King Shark, Captain Boomerang, Harley Quinn és Joker. A börtönben ülő antihősökről életveszélyes küldetéseket vállalnak, hogy valamiféle feloldozást nyerjenek. 

Most az is kiderült, hogy kik játszhatják a főbb szerepeket. Eddig Ryan Goslingról pletykáltak, de most úgy tűnik, hogy a Mielőtt meghaltamért Oscart kapott Jared Leto lehet Joker. Ez nem egyszerű feladat, hiszen Jokert korábban Jack Nicolson, aztán Heath Ledger játszotta, mindketten remekül. A másik újdonság, hogy Harley Quinn szerepéről A Wall Street farkasában Leonardo DiCaprio feleségét játszó Margot Robbie-val tárgyalnak, a további szerepekre pedig felmerült Tom Hardy és Jesse Eisenberg (Lex Luthorként) neve is.