Nem fogja kitalálni, melyik Star Wars-szereplő kaphat saját filmet!

2014.11.19. 09:47

Jar Jar

Na jó, nem, nem Jar Jar, de nem is valamelyik ikonikus karakter az eredeti nagy hármasból. Azt már lehet tudni, hogy a Disney a Marvel után a Star Warsnál is be akarja vezetni a kapcsoló univerzumot, vagyis az új trilógia mellett több spinoffot is terveznek, legyen szó játékokról, rajzfilmekről vagy szóló mozikról. Utóbbira van a legnagyobb esély, és ugyan hallani mindent a Han Solo-szólótól (höhö) a Boba Fett-filmig, a JoBlo szerint akár egy Mace Windu-spinoff is megtörténhet.

Az egész egy szimpla reddites kérdezz-felelekből indult, ahol az elsőfilmes A.J. Edwardsot lehetett kérdezni. Mivel a Disney az utóbbi időben szereti körbevenni magát, fiatal, feltörekvő, de még ismeretlen rendezőkkel, az egyik reddites rákérdezett, hogy kapott-e munkát a Star Warsnál, mire Edwards meglepő módon azt mondta, hogy 

Még beszélünk róla, de túl sokat nem mondhatok azon kívül, hogy Mace Windura fókuszál a sztori.

Azt a JoBlo is kiemeli, hogy Edwards valószínűleg csak viccelt, hiszen az új trilógia az eredetire épülne inkább, és próbálná elfelejteni a másik három filmet, amiben a Samuel L. Jackson által játszott Mace Windu is szerepelt. Gareth Edwardsot (Godzilla, Monsters) már beszervezték egy meg nem nevezett előzményfilmre, az eddig csak egy filmet forgató (az Abraham Lincoln gyerekkoráról szóló Jobb angyalok), egyébként Terrence Malick vágójaként dolgozó Malick elég merész húzás lenne.