A galaxis őrzőit másolná a Star Trek

2014.12.17. 09:18

Nem Roberto Orci készíti a következő Star Trek-filmet, a Badass Digest pedig már azt is tudja, hogy miért. A Paramount állítólag már parancsba adta, hogy az Orcit váltó producernek egy A galaxis őrzőihez hasonló filmben kell gondolkodnia, hiába lett már egyébként áramvonalasítva a franchise a rengeteg akcióval. A lehetséges rendezők listája is kiszivárgott, nem is rossz nevekkel.

  • Duncan Jones (Hold, Forráskód, Warcraft)
  • Morten Tyldum (Kódjátszma, Fejvadászok)
  • Justin Lin (True Detective, Halálos iramban 6)
  • Daniel Espinosa (Védhetetlen)
  • Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás)

Duncan Jones ugyan már jelezte, hogy a Warcraft miatt biztosan nem lenne ideje a Star Trek 3-ra, és a szakértők szerint egyébként is Ruper Wyatt a legvalószínűbb, aki tudja hogyan kell okos sci-fit forgatni. Na de mivan Roberto Orcival?

A Badass Digest úgy tudja, hogy a Robert Orci otthagyta a produkció, egyes elméletek szerint képtelen volt elfogadni a forgatókönyvet, mások szerint a Paramount egy hónapra leállította a munkálatokat, megkeresett más filmkészítőket, majd végül kirúgta Orcit. Még az Ant-Man-filmet otthagyó Edgar Wright is szóba került, de nem túl valószínű, hogy megint bevállalná mások megkezdett munkájának a befejezését, hiszen legutóbb sem sült el túl jól.

A portál úgy sejti, hogy a Paramount és Orci között amiatt törhetett ki a balhé, hogy a stúdió A galaxis őrzőit szerette volna lemásolni. Hiába hozott jó számokat az első két film, a Paramount a harmadik filmmel akar igazán nagyot robbantani, hogy a tengerentúlon is kimagaslóan sikeres legyen a film. Pedig Orci most először producerkedés mellett rendezett volna, mégis dobta a projektet.