Fején találta a csillár az új magyar filmet

2015.01.08. 18:10

Február 19-ig kell várni a Liza, a rókatündér bemutatójára, de addig is íme az új magyar film hivatalos plakátja, amin a két főszereplő, Balsai Móni és Bede-Fazekas Szabolcs látható, utóbbira a film történéseinek megfelelően ráesik egy csillár. Ujj-Mészáros Károly elsőfilmes rendező főszereplője Liza, aki rendkívül szerencsétlen a magánéletben többek között azért, mert minden pasija meghal mellette. Minden jel arra mutat, hogy Liza valójában egy elátkozott japán rókatündér.

A filmben szerepel még Reviczky Gábor, Szabó Győző de láthatjuk majd Gubik Ágit, Molnár Piroskát, Bede-Fazekas Szabolcsot, Schmied Zoltánt, Kovács Lehelt, Bán Jánost és Hajdu Steve-et is.

A plakát tehát:

Liza A2 - v6 small

Ujj Mészáros Károly egyedi stílusú filmjét mi már nagyon várjuk, a premierfebruár 19-én lesz.

Liza, a rókatündér - előzetes

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek