Látványos mesefilm lesz a Tomorrowland

2015.02.02. 04:31

Az idei Super Bowl alatt nemcsak hagyományos reklámok mentek sorozatban, hanem Hollywood is kitett magáért, és a 2015-ös filmtermésből megmutattak pár olyat, amitől sokat várnak. Volt közöttük érdekesebb és unalmasabb is, olyan is amit már láttunk, meg pár zsírúj. Mutatjuk őket szépen sorban.

Tomorrowland

Még mindig nem lettünk sokkal okosabbak, mint amikor először hallottunk Brad Bird új filmjéről, amiben George Clooney alakítja a főszerepet, de az biztos, hogy látványos, bár néhol giccsesnek tűnő mesefilm lesz egy alternatív, steampunk-világról, amiben minden kívánságunk teljesül.

TOMORROWLAND Super Bowl Trailer

Minyonok

A Gru-ból megismert sárga izék saját filmje, a trailert láttuk már korábban is.

Minions Official Super Bowl TV Spot (2015) - Despicable Me Prequel HD

Terminator Genesys

Nem tudjuk túltenni magunkat az iszonyú hülye címen és az ősz, ráncos terminátoron, de a Trónok harcából kölcsön kért Sarah Connor jónak tűnik.

Terminator: Genisys Official Super Bowl TV SPOT (2015) -

Halálos iramban 7

Az autós üldözésekből az utolsó filmre egy olyan katyvasz lett, amiben az autók repülnek, ki a repülőgépből, át az egyik felhőkarcolóból a másikba, és közben Jason Statham nagyon szigorúan néz. Ez volt az a film, aminek forgatása alatt (de nem a forgatáson) Paul Walker életét vesztette.

Furious 7 Official Super Bowl TV Spot (2015) - Paul Walker Movie HD

Pitch Perfect 2

Énekkarok versenyeznek és amikor a színészek nem énekelnek, vicceseket mondanak. Anna Kendrick nagy kiugrása volt az első film, hogy a másodikra mi szükség volt, nem tudjuk.

Pitch Perfect 2 Official Super Bowl TV Spot (2015)

Ted 2

Visszatér a világ legmocskosabb szájú plüssmackója, és gyereket akar. De nincs pöcse, amivel megpocsékolhatná a feleségét (ne tessék kérdezni). Mark Wahlberg segít neki, mármint nem a pocsékolásban, hanem a sperma beszerzésében.

Ted 2 Official Super Bowl TV Spot (2015) - Mark Wahlberg Sequel HD

A szürke ötven árnyalata

Amiért ezt a filmet megnézik majd az emberek, azaz a sok dugás és kötözős szex, az pont nincs benne a trailerben, mert 18+-os tartalmat nem lehet kereskedelmi tévén adni az USA-ban sem. A kiherélt előzetes meg így semmilyen.

Fifty Shades of Grey Official Super Bowl TV Spot (2015)

A lázadó

Még egy posztapokaliptikus tinidráma, és sírni fogunk. Az előzetesre több pénzt költöttek, mint egy magyar közönségfilmre.

Insurgent Official Super Bowl Trailer (2015

Jurassic World

Chris Pratt elindul a húszmillió dolláros fizetés felé, és jól is teszi. A film hatalmas baromságnak tűnik persze az embereknek segítő raptorokkal, de hát már az alapötlet sem piskóta.  

Jurassic World Official Super Bowl TV Spot (2015)

Hot Tub Time Machine 2

A totális állatság folytatódik, a dzsakuba beépített időgép most a jövőbe viszi Craig Robinsont és haverjait. Az előzetes alapján pont olyan lesz, mint az első rész, akinek az bejött, ez is be fog.

Hot Tub Time Machine 2 Official Super Bowl TV Spot (2015)