Csúnyán megsérült Johnny Depp A Karib-tenger kalózai forgatásán

2015.03.11. 08:36

Komolyan megsérült Johnny Depp keze A Karib-tenger kalózai forgatása közben, a hírek szerint még műtétre is szüksége lesz. A Karib-tenger kalózai-széria Dead Men Tell No Tales alcímen futó ötödik részét Ausztráliában forgatják, de a forgatást most fel kellett függeszteni, és Depp visszarepül Amerikába a műtét miatt. A színésszel a forgatási helyszínen történt a baleset, de a Variety szerint nem pont akkor, amikor forgattak. A csúszás ugyanakkor a Disney szerint nem érinti a filmbemutató dátumát, ami továbbra is 2017. július 7.

A sanyarú sorsú Karib-tenger 5 premierjét az elmúlt években rengetegszer tologatták már, először 2015-re, majd 2016-ra. Bár a franchise eddigi négy része összesen 3,6 milliárd dolláros bevételt termelt, az ötödik rész onnantól lett végleg mostohagyerekként kezelve, hogy 2013-ban a kalózszéria három kulcsfigurája, Johnny Depp, Gore Verbinski és Jerry Bruckheimer hatalmasat buktak a Magányos lovas című westernvígjátékukkal. Rendező is nehezen került a filmhez, végül Joachim Roenning és Espen Sandberg lett a befutó, a forgatás a múlt hónapban kezdődött.

Johnny Depp mostanában nincs jó állapotban, részegen ad át díjat, sorozatban csinálja a bukásokat, igazán jó szerepére az utóbbi időben nem is emlékszünk. Viszont még mindig nagyon jól keres. Színészi karrierjéről ebben a cikkünkben írtunk bővebben. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport