Közülük valaki Pókember lesz

2015.04.23. 16:55

AThe Wrap információi szerint a Sony elkészítette azoknak a fiatal színészeknek a listáját, akik közül valaki Peter Parker, vagyis Pókember szerepét alakíthatja a szuperhős harmadik (!) rebootjában. A két elbénázott Pókember után a Sony most már a Disneyvel együttműködve forgat, vagyis a Peter Parker ugyanannak az univerzumnak a része, mint a Bosszúállók, egy rövid beugrásra pedig már a következő Amerika Kapitányban sort kerítenek . A stúdió egészen a kezdetekig vissza akar menni, konkrétan Peter Parker középiskolai éveihez, ezért mindenképpen fiatal színészre van szükség. Öt nevet már lehet is tudni az esélyesek közül.

Nat Wolff

Igazi művész család gyermeke és a 20 évével a legidősebb színész az öt közül. Eddigi legismertebb szerepét a Csillagainkban a hiba c. filmnek köszönheti.

Asa Butterfield

A brit színész először a BBC Merlin-sorozatában tűnt fel, aztán jöhetett két komolyabb, nagy költségvetésű mozi főszerepe, A leleményes Hugo és a Végjáték, mindkettőben fiatal hőst játszik, vagyis nem ismeretlen számára a szituáció.

Tom Holland

Szintén egy brit színész, aki egy BBC-s minisorozatban, a Wolf Hallban tűnt fel, de kisebb szerepei már voltak A lehetetlenben és a Majd újra lesz nyárban.

Timothee Chamalet

Az egyik legaktívabb színész a listán, Chalamet eddigi legkomolyabb szerepét Christopher Nolan Csillagok közöttjében kapta, de feltűnt még olyan tévésorozatokban is, mint a Homeland vagy a Royal Pains.

Liam James

Alig 19 éves éves, de James már egész komoly tévés és filmes múlttal rendelkezik. Ugyan a filmes próbálkozásai mind irtózatos bukások (2012, Alien vs. Predator 2), de tévében legalább nem lőtt mellé, hiszen a Psych, a Killing vagy a Fringe is a jobb szériák közé tartozik.

Az öt színészt látva azt már el lehet mondani, hogy marad Peter Parker, és a stúdió a rajongói óhajok ellenére sem dolgozza fel a félig afroamerikai, félig latin-amerikai Miles Morales történetét, aki egy másik Marvel-univerzumban átveszi Peter Parker helyét Pókemberben.

Emellett a Sony egy egészestés Pókember-rajzfilm készítésébe is belekezdett. A bejelentés azért is fontos, mert az utóbbi 15 év gyakorlatával szemben ez nem tévébe, hanem moziba készül, méghozzá A Lego-kaland rendezőitől. A bemutatót 2018-ra tervezik, egy évvel az új Pókember-film premierje után.