Új rendezőt kell keresni Channing Tatum szuperhősfilmjéhez

2015.09.17. 11:50

Elég nagy tervei vannak a Fantasztikus négyessel idén nagyot bukó Foxnak az X-Mennel, pontosabban az ahhoz köthető karakterek spinoffjaival, mint Deadpool és Gambit. Utóbbihoz sikerült leszerződtetni Channing Tatumot a főszerepre, a rendezői székbe meg azt a Rupert Wyattet, aki ismét menővé tette a Majmok bolygóját. Most a Variety írja, hogy Wyatt lelécelt, mivel drasztikusan növelték a film költségvetését, ezzel viszont a forgatás ideje is átcsúszott 2016 elejére. Wyattnek azonban ez nem fért bele, mert az új időpont más projektekkel ütközne, ezért - legnagyobb sajnálatára, mert kifejezetten jó a kapcsolata Tatummal és a Foxszal - otthagyta a filmet.

Ez sorozatban a második szuperhősfilm, aminek Simon Kinberg a producere és valamiféle gond akad a projekttel. Kinberg felügyelte a Fantasztikus négyest is, ami valószínűleg jó időre tönkre tette Josh Trank karrierjét és érdektelenségbe fullasztotta a szuperhős családot.

Fotó: Wikipedia / Marvel

Az Uproxx szerint Wyatt távozásával és a nagyobb büdzsével szabad az út Kinbergnek, hogy valamelyik kedvenc rendezőjét hívja meg beugrani, ezek között lehet a már az annak idején a Farkas (Rozsomák)-filmmel is szóba Darren Aronofsky, a műfajhoz kicsit idegennek tűnő Bennett Miller (Pénzcsináló, Capote, Foxcatcher), J.C. Chandor (Egy durva év, Minden odavan), vagy A rajtaütés-filmeket jegyző Gareth Evans. A Gambit bemutatását 2016 októberére tervezik.