Jared Leto Chris Evanssal forgatna krimit

2015.09.22. 11:48

Emily Blunt, Rebecca Ferguson és Haley Bennett mellett Chris Evans és Jared Leto is szerepet kaphat egy sikerkönyvből készülő krimiben, a Girl on the Trainben - írja a Variety.

A címbéli lányt Emily Blunt alakítja, ő az, aki naponta vonattal ingázik a munkahelyére, és amikor egy lámpánál sokat állnak, mindig bekukucskál egy ott élő szerelmespár lakása ablakán. Bár sosem találkoztak, az évek során a lány szinte már családtagként tekint a párra - egészen addig, amíg végi nem néz egy gyilkosságot az ablakon keresztül.

Paula Hawkins milliós példányszámban eladott, izgalmas regényéből A segítség díjhalmozó rendezője, Tate Taylor forgat filmet. A forgatókönyvet Cressida Wilson (A titkárnő, Chloe) írja, a producer pedig az a Marc Platt lesz, aki a Doktor Szöszitől kezdve a Wanteden át a Drive - Gázt!-ig a legkülönfélébb műfaji filmek elkészítésében vett részt, jelenleg pedig épp Spielberggel dolgozik, a Kémek hídján.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás