Nem bír leállni a Hatodik érzék rendezője

2015.10.28. 08:54

2017-ben érkezik M. Night Shyamalan következő filmje, a Split című thriller, a főszerepben James McAvoyjal, írja a Variety. Ez pedig azért hír, mert úgy tűnik, hogy a Hatodik érzék és Az esemény rendezője mintha mostanában új erőre kapott volna. Mi is leírtuk már egyszer, mondván a Lány a vízben környékén olyan mélyrepülésbe kezdett, mint szinte senki más a modern Hollywood történetében. 

Erre tavaly megrendezte a Wayward Pines című sorozat első részét (ő volt a producer is, mi is készítettünk vele interjút), majd a The Visit című, nálunk sajnos nem bemutatott horrorfilmmel sikerült egy nyereséges filmet is készítenie. A Wayward Pines pedig kifejezetten jól sikerült, és a The Visit is bejött a kritikusok egy részének, ami egészen ritkaságnak számít.

Ami egészen megnyugtató hír, mert Shyamalan kifejezetten tehetséges, annak ellenére, hogy rettenetes filmeket is képes rendezni (A Föld utánra és Az utolsó léghajlítóra gondolok például, brrr), és jó lenne, ha ezzel a két dologgal végre ő is tisztában lenne.

A Splitről egyébként sokat nem tudni. McAvoy mellett Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Jessica Sula és Haley Lu Richardson fog szerepelni benne, a producer pedig az a Jason Blum lesz, akinek szinte minden horrort köszönhetünk az utóbbi pár évben, lásd Sinister-, és Insidious-sorozatok.