Kevés a Farkas az új X-Menben, hozzátoldanak egy kicsit

2015.11.03. 07:12

A Comic Book információi szerint januárra beiktattak egy adag forgatást a már elvileg befejezett X-Men: Apokalipszisnek. Ami annyira nem szörnyű ötlet, ilyen dolgok rendszeresen történnek, és nem feltétlenül függnek össze a minőséggel. De a Le Journal de Montréal meg úgy tudja, hogy a pótforgatáson ott lesz Hugh Jackman is, írja a Collider.

Ami viszont azért érdekes, mert eddig nem volt túl nyilvánvaló, hogy Jackman milyen minőségben is fog szerepelni a nyolcvanas években játszódó filmben. Korábbi hírek csak egy egyszerű cameóról szóltak, de volt szó arról is, hogy egyáltalán nem fog megjelenni, megy ő a maga útján – ennek értelme is lenne, hiszen állítólag az új rész arról szól, hogy egy újabb generációnak adják át a stafétát. És lenne mit magyarázkodni Farkas, ööö azaz Rozsomák életéről, amikor az előző X-Menben láttuk, akkor éppen egy folyó medréből húzták ki.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tervek szerint készül a harmadik Farkas-film is, ami a tervek szerint egy idősebb szuperhősről szólna. A tervek szerint ez lenne Jackman utolsó megjelenése a szerepben.

Minden kiderül majd jövő május 27-én.