A District 9 rendezője megint kapott egy esélyt

2015.11.11. 08:56

Neill Blomkamp az egyik legnagyobb csalódás az elmúlt pár év rendezői közül, hiszen a körberajongott District 9 után csinált egy nagy költségvetésű semmit és egy béna Rövidzárlat-utánzatot. Nem hiába merült fel, hogy Blomkamp is csak azoknak a táborát gyarapítja, akiknek egyszer sikerült valamit nagyon eltalálnia, aztán onnantól kezdve csak lefelé vezetett az út. 

Blomkamp már elindult ebbe az irányba, de a stúdiók valamiért még mindig bíznak benne. Legalábbis úgy tűnt egy ideig, mert rábízták az Alien-filmek következő folytatását, aztán persze gyorsan jelezték, hogy az elsőbbség Ridley Scotté, az Alien 5 majd csak utána jöhet.

Most a Deadline írja, hogy a Fox megszerezte a még el sem készült The Gone World című könyv jogait és már tárgyalnak az adaptációról Blomkamppal, aki nem csak rendezné a filmet, hanem írná is, ahogy eddig mindig.

A The Gone World Thomas Sweterlitsch sci-fi regénye és a Deadline szerint az időutazással kapcsolatos, de mivel még nem jelent meg, ezért többet nem lehet tudni.