Kőkemény trip lesz az Alice Tükörországban

2016.02.17. 10:13

Újabb előzetest kapott Tim Burton 2010-es Alice-filmjének folytatása, az Alice Tükörországban. Az első rész, az Alice Csodaországban annak idején 200 millió dollárból készült, és több mint egymilliárd dollárt hozott, így viszonylag kézenfekvő volt, hogy idővel megcsinálják a második részt is. Főleg, hogy az anglikán papként és íróként egyaránt ismert Lewis Carroll hét évvel az első Alice-regény után, 1872-ben megírta a folytatást is.

Az új filmet ezúttal nem Tim Burton rendezte, producerként azonban részt vett a készítésében. Ezúttal a Muppets-filmjeiről ismert James Bobin dirigált. A főszereplőt azonban ezúttal is Mia Wasikowska alakítja, de a Kalapos szerepében visszatér még Johnny Depp, ezúttal is Anne Hathaway lesz a Fehér Királynő, Helena Bonham Carter pedig a Vörös Királynő.

Új szereplőként Sacha Baron Cohen (Ali G, Brüno, Borat stb.) is feltűnik, ő lesz az Idő – mi más is lenne. A történet szerint Alice a kandalló fölötti tükrön keresztül átlép egy különös birodalomba, ami persze megint számos kalandot és különös, új ismerősöket tartogat számára. Az új trailer alapján (az előzőt is szerettük, sőt, a tévészpottal sem volt bajunk) nemcsak Alice fog rácsodálkozni a vele történtekre, hanem mi is.

Alice Tükörországban (2016) előzetes #2

Ne maradjon le semmiről!