DiCaprio exnője lett az új Pamela Anderson

2016.03.07. 10:16 Módosítva: 2016.03.07. 10:19

Újabb kép szivárgott ki a Baywatch remake-jének forgatásáról, amiben CJ Parkert már nem Pamela Anderson alakítja, hanem Leonardo DiCaprio modell exbarátnője, Kelly Rohrbach - írja a Movieweb.

rock baywatch
Fotó: Dwayne Johnson / instagram

 A 26 éves szupermodell a 2017-ben mozikba kerülő film másik főszereplőjével, Dwayne Johnsonnal feszít egy közös fotón a tengarparton. A képet Rock  az Insagramjára töltötte fel , de természetesen azóta már a fél internet átvette.

De a hétvégén több olyan fénykép is felbukkant a neten, amiken Rohrbach a vízimentők ikonikus piros fürdődresszében domborít:

A 2017. május 29-én mozikba kerülő filmben a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Hasselhoff már csak egy kis cameoszerepben fog feltűnni, Mitch-et a Szikla alakítja. Az újonc haverját, Matt Brodyt pedig Zac Efron, de szerepet kapott a filmben DiCaprio exbarátnőjén kívül Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera és Priyanka Chopra is.

A Szikla az egyik női szerepőlővel, Ilfenesh Haderával pózol a parton
A Szikla az egyik női szerepőlővel, Ilfenesh Haderával pózol a parton

A forgatókönyvet Robert Ben Garant és Justin Malen írták (de korábban dolgozott a sztorin az a Damian Shannon és Mark Swift is, akik a Péntek 13 és a Freddy vs. Jason sztorijáért feleltek), a rendező a Förtelmes főnököket is jegyző Seth Gordon. Mindannyian azt ígérték az eddigi nyilatkozataikban, hogy az új Baywatch nem bugyuta nyári komédia lesz, hanem igazi R-kategóriás, szexista és egyéb disznó viccekkel telepakolt bulimaraton - azaz nagyjából olyasmi, amilyen a szintén egy régi, közkedvelt tévésorozaton alapuló 21 Jump Street volt nemrég.