Tom Cruise már a sivatagban forgatja az új Múmiát

2016.08.01. 17:37

Az előző hét vége óta Namíbiában forgatják a Múmia rebootot. A 650 fős stáb már ki is alakította táborhelyét az óceán partján fekvő Walvis Bay kikötővárosban. A film egyik női főszereplőjét (mert a másik a női múmia lesz) alakító Annabelle Wallis már meg is osztott egy képet a forgatásról.

A Twitteren és az Instagramon közzétett képen a 31 éves brit színésznő Tom Cruise, Jake Johnson és Courtney B. Vance társaságában látható a sivatagban. "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk" – írta a posztban Wallis. A filmben egyébként Russell Crowe is szerepel, a női címszereplőt pedig a Kingsmanben feltűnt algériai-francia származású Sofia Boutella alakítja.

A film producere, Sean Daniel elárulta, hogy a 650 fős stábból nagyjából kétszázan helyiek. Az új Múmia-film egyébként Karl Freund 1932-es filmjének leporolása, amelyben Boris Karloff mellett a Temesváron született Zita Johann volt a főszereplő.

A leporolt Múmiát a startrekes munkáiról ismert Alex Kurtzman rendezi, aki a  2007-es Transformersen és a Csodálatos Pókember 2-n is dolgozott,  a forgatókönyvet pedig a Prometheus forgatókönyírója, Jon Spaihts jegyzi. A film jövő nyáron, júniusban kerül majd mozikba.

Amikor tavaly novemberben először megszellőztették, hogy Tom Cruise lehet majd az új Múmia-film főszereplője, a színész ügynökei azzal  cáfolták a hírt, hogy Cruise rendkívül el lesz foglalva. Aztán mégis belefért neki a szereplés.

Ne maradjon le semmiről!