Margot Robbie vállficamos légtornászt alakít

2016.08.12. 11:44

Továbbá azt is elmondja, miért vágták ki Joker jeleneteit a Suicide Squadból, miközben Yolandi, a Szigeten szerdán látott Die Antwoord MC-je egy videóval bizonygatja, hogy David Ayer rendező az ő stílusukat másolta a filmben.

A Suicide Squad legnagyobb sikert arató szereplője, a Harley Quinnt alakító Margot Robbie egy újabb Warner-produkcióban is főszerepet kap majd, amelynek azonban semmi köze a DC-univerzumhoz.

A film ugyanis Dean N. Jensen Queen of the Air (A levegő királynője) című regényén alapul, mely a 20. század elejének ünnepelt légtornász csillagáról, Lillian Leitzelről szól majd. Leitzel az egyik legnagyobb sztár volt a korabeli cirkuszi világban, és az egyik védjegyszerű műsorszámához minden egyes alkalommal ki kellett ficamítania a vállát. 

Margot Robbie közben beszélt a Suicide Squadról is, és elmondta a saját teóriáját arról, hogy miért vágták ki Jared Leto legtöbb jelenetét a filmből: szerinte azért, mert túlságosan mélyen belementek Joker és Harley közös múltjába, számos flashbackkel, és ez csak összezavarta volna a filmet. Azt a filmet, amely ugyebár sokak szerint már amúgy is épp elég zavaros, és most még azzal is megvádolták az alkotókat, hogy Joker és Harley Quinn figuráját lopták.

"Igen, David Ayer, lopod a stílusunkat" - kezdi a kirohanását Yolandi Visser, aki arra is utal, hogy a rendező felhívta Ninját, a Die Antwoord másik rapperét, és szerinte egyértelműen nyúlja a film az Umshini Wam című videójukat. 

Yolandi azt is állítja, hogy a színészek, Cara Delevingne és Jared Leto is azt mondták nekik, rengeteget beszéltek a Die Antwoordról a forgatáson, ám az alkotók mégsem kértek engedélyt a vizuális elemek használatához. Sőt, amikor Ninja rákérdezett Ayernél, hogy mégis mi a helyzet, még csak nem is válaszolt. Sőt, még Ninját meg is hívták a bemutatóra, és "szegénynek végig kellett ülnie ezt a szar filmet".

A videóból kiderül, hogy szerintük Jokert és Harley Quinnt mintázták róluk, bár ennek némiképp ellentmond Jared Leto egy interjúja, aki David Bowie-t jelölte meg fő inspirációként Joker figurájához.

Ne maradjon le semmiről!