A lányok mindig egyértelműen jelzik, hogy mire vágynak - előzetes a Wellhello-filmhez

2016.10.25. 15:16

#Sohavégetnemérős című szkeccsfilmet a Wellhello slágerei inspirálták, hat megismerkedés történetét meséli el, az előzetes az Indexen látható először.

A film producerét, Lévai Balázst a tavalyi Volt fesztiválos Wellhello-koncert ihlette meg, és ezután állt össze a #Sohavégetnemérős ötlete: Fluor Tomi dalszövegei köré írtak hat történetet, mind a hat más-más városban játszódik, és az alkotók bevallottan generációs filmnek is szánják, de reményeik szerint a késő tizenévesektől a kora harmincasokig sokan magukra ismernek majd.

A Wellhello két tagja, Fluor és Diaz tehát nem központi szereplői, inkább "házigazdái" a filmnek, melyet az elsőfilmes Tiszeker Dániel rendezett, és a főbb szerepekben is kizárólag fiatal, pályája elején tartó színész látható: Ötvös András, Trecskó Zsófia, Hartai Petra, Orosz Ákos, Mészáros Blanka és Sztarenki Dóra, de a trailerben egy pillanatra Szabó Simon is feltűnik.

A filmet egyébként nem a Filmalap támogatta, hanem a költségvetés nagyobb részét piaci szponzorok rakták össze, de támogatta az Új Nemzedék Központ is. A #Sohavégetnemérős forgatásán augusztusban jártunk, és decemberben mutatják majd be.

Ne maradjon le semmiről!