Hamarosan kiderül, hogyan hódította meg a McDonald's Amerikát

2017.01.04. 12:43

Michael Keaton az utóbbi időben visszaküzdötte magát Hollywood legmenőbb színészei közé. A Birdman főszerepével robbantott igazán nagyot az elmúlt években, majd ezt követte a Spotlight - Egy nyomozás részletei , amiben szintén remek alakítást nyújtott, de ez nem annyira róla szólt, mint a Birdman.

the-founder-michael-keaton-image

Mindenki kíváncsi volt arra, hogy mi lehet a következő filmje. Ezúttal egy önéletrajzi film főszerepét vállalta el, amiket nagyon szoktak szeretni a különböző filmes díjakat odaítélő zsűrik. Ő kelti életre a legendás amerikai üzletember, Ray Kroc-ot, aki az ötvenes években meglátta a hatalmas lehetőséget a McDonald's gyorsétteremben. Ez lesz Az alapító című film, aminek vélhetően az utolsó előzetes érkezett meg, hiszen néhány amerikai moziban már játsszák a filmet, január huszadikától pedig az egész USA-ban bemutatják. Nálunk egészen február 2-ig kell rá várni.

A filmet John Lee Hancock rendezi, aki korábban olyan filmekkel szerzett Oscar-jelöléseket, mint például a 2010-es A szív bajnokai Sandra Bullockkal a főszerepben, vagy a Banks úr megmentése, amiben Tom Hanks és Colin Farell szerepeltek.

Az alapítóban a McDonald testvéreket Nick Offerman és John Carroll Lynch alakítják, Croc feleségét pedig Laura Dern játssza. További szerepekben feltűnik még Patrick Wilson, B.J. Novak és Linda Cardellini is.

Ne maradjon le semmiről!