Emma Watson már énekel is a Szörnyetegnek

2017.01.09. 13:46

Giccstengerben fog úszni a Disney új, élőszereplős A Szépség és a Szörnyeteg-filmje, írtuk pár hónapja, amikor megjelent a film első előzetese, amit egyébként hihetetlenül sokan néztek meg: egy nap alatt 127,6 milliószor, ami meg is döntött minden rekordot. Az új, a Golden Globe-díjátadóra időzített tévészpot alapján nem tűnik úgy, hogy nagyot tévedtünk volna.

Sőt. A Disney ugyanis nem képekkel újított, hanem énekléssel: a félperces kisfilmben alig van pár képkockányi újítás, viszont most már végig énekel alatta Emma Watson, mégpedig a Belle című dalt az 1991-es filmből. Mert eddig messze nem volt elég cuki a dolog, na de most!

Disney's Beauty and the Beast - Golden Globes TV Spot

A film természetesen a magyar mozikat sem kerüli el: a hazai bemutató 2017. március 23-án lesz, egy héttel a világpremier után. A filmet egyébként a teljesen kiismerhetetlen Bill Condon rendezi. Az ő nevéhez fűződik az Alkonyat: Hajnalhasadás első és második része, viszont az öregedésről és az elmúlásról szóló, visszafogott művészfilm, a Mr. Holmes, vagy a szexualitás kutatásának és elfogadásának történetét elbeszélő Kinsey is. Azért reménykedni nem nagyon érdemes: A Szépség és a Szörnyeteg jó eséllyel inkább az Alkonyattal kijelölt úton halad majd tovább.

A filmben szerepelni fog Emma Watsonon kívül Ewan McGregor, Emma Thompson és a Mr. Holmes főszereplője, Ian McKellen is.

Ne maradjon le semmiről!