Emma Watson nem csak a szörnyeteget varázsolja el

2017.01.31. 11:34

Óriási várakozás előzi meg a Disney legújabb klasszikusának feldolgozását, az élőszereplőkkel leforgatott A szépség és a szörnyeteget. A tavaly év végén bemutatott első előzetes még a Star Wars rekordját is megdöntötte, olyan sokan nézték meg 24 óra alatt. Most a stúdió kihozta az utolsó trélert a filmhez, ami március 23-án érkezik majd a hazai mozikba.

Screen Shot 2017-01-31 at 10.54.11 de..png

A két és fél perces előzetes azoknak is összefoglalja a lényeget, akiknek esetleg kimaradt volna az eredeti történet, vagy a klasszikus 1991-ben készült rajzfilm. Főszereplő egy könyvmoly lány, Belle, (Emma Watson) akinek édesapja (Kevin Kline) egy rejtélyes szörnyeteg (Dan Stevens) fogságába kerül. Belle miután megtalálja a kastélyt, ahol inkább átveszi a rabságot, csak hogy az édesapja kiszabadulhasson. Ezután ketten élnek beszélő bútorokkal benépesített kastélyban és rájönnek, hogy sokkal több közös van bennük, mint az elsőre gondolnák. 

 

Az előzetesben igyekeztek mindent megmutatni a rajzfilm legismertebb momentumai közül és mintha amiatt sem aggódtak volna, hogy túl sokat mutatnak a történetből, hiszen azt úgyis mindenki pontosan ismeri. A rendezőnek, Bill Condonnak van érzéke a látványos, zenés-táncos jelenetekhez, ezt már a Dreamgirls című korábbi filmjében is bizonyította és az alapján, amit eddig mutattak A szépség a szörnyetegből, ezekkel a jelenetekkel itt sem lesz gond.

A filmben feltűnik még Stanley Tucci, Ewan McGregor, Ian McKellen, Gugu Mbatha-Raw, Josh Gad és Emma Thompson is.

Ne maradjon le semmiről!