Trump szerint túl sokat foglalkoztak vele, ezért voltak az Oscar-blamák

2017.02.28. 00:01

Sokáig tartott, mire megszólalt Donald Trump az idei Oscar-díjátadó után, de megérte várni, akkorát szólt ugyanis. Az amerikai elnöknek sikerült ugyanis közölnie – nem mással, személyes kedvenc lapjával, a Breitbarttal –, hogy miatta volt a legjobb filmnek járó díj kihirdetése körüli blama, ugyanis mindenki annyira az ő bírálásával volt elfoglalva, hogy nem tudott megfelelően koncentrálni a dolgára.

"Úgy láttam, hogy annyira a politizálásra ment el az energiájuk, hogy széthullottak a végére" – mondta arra, hogy a legjobb film kihirdetésénél Brian Cullin a legjobb színésznő nevét mutató cetlit adta át Warren Beattynek a győztes film címe helyett. „Sajnálatos lett így az esemény, mert ezzel vesztett a varázsából az Oscar-gála. Voltam már a díjátadón, de most hiányzott belőle valami különleges, és az, hogy így ért véget az esemény, szomorú” – tette hozzá Trump, aki egyébként nem követte élőben a díjátadót.

A legjobb film körüli mizéria mellett volt még egy elég komoly blamázs az idei Oscaron, az elmúlt évben elhunyt filmesekről megemlékező montázsba Janet Patterson helyett a még élő Jan Champman képét használták.