Elképesztően jónak tűnik az új Alien

2017.03.01. 09:56

Minden eddiginél részletesebb, látványosabb előzetest kapott a még mindig magyar cím nélküli Alien: Covenant. Amellett, hogy a trailer iszonyatosan látványos, gyönyörű és Danny McBride cowboykalapot hord benne, végre rendes képet kapunk az emberekre támadó alienről vagy alienekről is. A videó látszólag két és fél percben összefoglalja az egész filmet, szóval csak az nézze meg, aki semmit nem akar magának elspoilerezni.

Az előzetes még viszonylag lelkesítően kezdődik. A Covenant űrhajó és legénysége egy új bolygóra tart, ami tökéletesnek látszik az emberi kolonizációra. Később észreveszik, hogy búza is nő a bolygón, ami elég furcsa, pláne úgy, hogy sehol egy élőlény hangját nem hallani. A vágás után aztán elszabadul a pokol facehuggerrel, aliennel és haldokló űrhajósokkal.

Alien: Covenant (2017) Trailer #2

Az Alien: Covenant május 18-án érkezik a mozikba, és elvileg a Prometheus, az első Alien-elősztori folytatása lesz. Az előző filmből ismét felbukkan Noomi Rapace, Guy Pearce és Michael Fassbender is, hozzájuk csatlakozik Danny McBride (egy karton sört tennék rá, hogy viccesen fog meghalni a filmben), James Franco és Katherine Waterston.

Ne maradjon le semmiről!